HK Living is een stoer merk

Wonen met Lef heeft een enorm groot assortiment aan HK Living producten. Vele zullen nu denken: HK Living? HK Living is een Nederlands merk, dat een aantal jaren geleden is opgezet door de Nederlanders Sander Klaver, en Emiel Hetsen. Beiden houden ze van een producten met een stoer uiterlijk, en daarnaast nog eens een wereldse uitstraling hebben. Zo zijn de industrielampen van HK Living enorm populair onder de kenners, gezien de look van weleer, maar met de functionaliteit van nu!

Bestellen bij Wonen met Lef

Mijn vrouw en ik bestellen al onze HK Living artikelen via de website van Wonen met Lef. Dit doen wij op deze webshop, omdat zij altijd een zeer grote voorraad hebben, waardoor je nooit lang hoef te wachten op jouw bestelling, en bovendien is het gehele assortiment van de merk HK Living beschikbaar. Bovendien is Wonen met Lef heel erg servicegericht, en service is iets wat wij enorm hoog hebben staan. Bovendien is Wonen met Lef de grootste HK Living webshop van Nederland, en dit zegt natuurlijk ook gelijk alles!

Wil jij HK living lampen kopen, of een ander product uit de HK Living collectie? Bekijk dan eens de website van de specialist op het gebied van dit Nederlandse merk!

Comments are closed.