Hippe maar lieve kleding van Patrizia Pepe

De kleding van Patrizia Pepe is met liefde ontworpen door het jonge modehuis van Patrizia Pepe. De creaties laten een bepaald gevoel achter bij de draagster van dit relatief nieuwe merk. De vrouw die dit draagt is wordt namelijk vaak omschreven als stralend en lief. Soms zijn er zelfs sprookjesachtige ontwerpen die vertaald zijn naar mooie jurkjes en prachtige tops. Dit kan misschien wel deels liggen aan de mensen die deze kleding ontwerpen, Patrizia Bambi en Claudio Orea hebben de schetspen tegenwoordig in handen bij Patrizia Pepe. Alleen deze namen klinken al sprookjesachtig!

Elke collectie is weer een feest bij Patrizia Pepe
De nieuwe collecties worden ontworpen op een bepaald gevoel en een bepaald idee. Vanuit daar worden de schetsen gemaakt en de kledingstukken gemaakt die uiteindelijk in de collectie zullen gaan verschijnen. Afgelopen seizoen zien we veel vlinders en pastelkleuren terug in de collectie. Ook de marine kleuren als donkerblauw gemixt met wit komen vaker terug en we zien bovendien ook een oosterse invloed in de tops die ruim maar romantisch vallen en een mooie stijl hebben. De prijzen van de kledingstukken van Patrizia Pepe zijn in verhouding met modehuizen als Chanel of Dior ook heel goed betaalbaar. Denk aan een top van rond de honderd euro en een mooie rok met afgewerkte ritsjes van rond de tweehonderd euro. In vergelijking met de grote modehuizen dus heel vriendelijk geprijsd.
Er zijn dan ook veel verschillende winkels die Patrizia Pepe verkopen en waar je naar hartenlust kan shoppen en passen.
Als voorbeeld zou je kunnen kijken bij een winkel van Sisera, zij verkopen zowel online in de webshop als offline in verschillende winkels door het hele land, allerlei mooie en erg kwalitatieve kledingmerken. Er is dus eigenlijk altijd wel iets te vinden wat jou past en waar je mee thuis kan komen.

Comments are closed.