Heatstrip terrasverwarming plaatsen

Heatstrip terrasverwarming is één van de mogelijkheden die Jowitherm Nederland BV biedt, waarmee u een  terras, patio of andere ruimte heerlijk verwarmt.

U wilt langer en behaaglijk genieten van het terras. Niet zo vreemd, want het is ook in de vroege lente en het najaar een prachtig plekje om te zijn. Door een grote variëteit aan terras verwarming maakt Jowitherm dat mogelijk.

Waar de meeste bekende infraroodstralers zijn gebaseerd op korte golf-techniek, is heatstrip terrasverwarming gebaseerd op langegolf-infraroodtechniek. Dit zijn duidelijk andere methodes, met elk zijn eigen voor- en nadelen. De Heatstrip terrasverwarming biedt een aantal voor- en nadelen ten opzichte van de kortegolf infraroodstralers.

De Heatstrip pro is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De Heatstrip MHS 1800 is geschikt voor een kleinere ruimte als sierlijke bijverwarming. De Heatstrip MHS 3200 is groter en krachtiger dan zijn kleine broer, maar zeker niet met een minder mooi design.

De Heatstrip terrasverwarming biedt een aantal voor- en nadelen ten opzichte van de kortegolf infraroodstralers. De belangrijkste verschillen in overweging:

  • Bij windstille omstandigheden is de warmteopbrengst van een Heatstrip straler 4x lager dan van een Solamagic.
  • Wanneer er (koude) wind staat kan het zelfs zo zijn dat men totaal geen warmte voelt.
  • Heatstrip straalt geen hinderlijk rood licht uit. Sterker nog: er komt helemaal geen licht uit een heatstrip.

Bij windstille omstandigheden is de warmteopbrengst van een Heatstrip straler 4x lager dan van een Solamagic. Wanneer er (koude) wind staat kan het zelfs zo zijn dat men totaal geen warmte voelt.

 

 

Comments are closed.