Goedkopere iPhone op de markt?

Apple is er niet enkel voor de rijken”, zei Tim Cook ooit, nog voor hij er aan het roer stond. Een analist van de Amerikaanse bank Jefferies beweert nu dat er een ‘low cost’ iPhone in productie is, en dat die in juni volgend jaar het levenslicht zal zien.

iPhone 5S

Volgens Peter Misek, analist bij Jefferies, is er een reële kans dat Apple in juni 2013 een goedkopere iPhone uitbrengt: de iPhone 5S. Die is in eerste instantie bestemd voor consumenten uit de opkomende markten zoals China en India. Volgens Misek betreft het een iPhone 4, maar dan met goedkopere iPhone onderdelen. De analist beweert dat fabrikant Foxconn momenteel al 200.000 tot 300.000 stuks per dag produceert van dit model.

Twijfelachtig

Dat er daadwerkelijk zo’n low cost iPhone zou komen is hoogst twijfelachtig, gezien Apple’s huidige focus op hoogwaardige ‘premium’ producten. Maar de komst van een iPad Mini was lange tijd ook twijfelachtig. Bovendien zei Tim Cook ooit – toen hij nog geen CEO was – dat hij iedereen zou willen bedienen met Apple-producten, en niet enkel de rijken.

Iphone onderdelen bestellen

Wanneer u op zoek bent naar een leverancier voor uw iPhone dan kunt u daarvoor terecht bij tyvox.com. Tyvox.com is een bedrijf dat bekend staat om zijn kennis, specialisme en focus met ruim 4 jaar ervaring. Ook voor diverse iPhone hoesjes kunt u hier terecht. Voor alle type iPhone’s!

Comments are closed.