Goedkope pochets voor bij de pak

Ken je ze, die doeken die mensen wel eens aan een pak toevoegen? Mensen die graag op willen vallen of juist een beetje extra stijl gebruiken? Ze zijn tegenwoordig helemaal hip en je kunt ze zelf ook dragen, wel moet je er de juiste colbert voor hebben en eigenlijk ook een overhemd dragen, op die manier komt het effect het beste uit. Let wel op, je moet ze niet gaan gebruiken op je neus te snuiten, daar is de zijden stof niet geschikt voor en daarnaast is het beslist geen zakdoek, lees de wikipedia pagina maar even door.
Eigenlijk kun je ze dus alleen gebruiken voor de verfraaiing van je kleding, een beter nut bestaat niet voor de pochets.
Als je besloten hebben om één of meerdere pochets te kopen moet je jezelf even afvragen welk kleurtje bij je kleding staat, natuurlijk kun je voor standaard wit gaan maar dat is niet altijd even modern. Besluit je een stropdas te dragen, dan is dit een combinatiemogelijkheid. Kies dan voor 1 kleurtint uit de stropdas, precies hetzelfde dessin is niet mooi en niet volgens de regels. In de betere herenwinkel kun je ze prima om advies vragen qua kleur- en materiaalgebruik. Soms hebben ze hier ook al kant en klare setjes die je alleen nog maar hoeft te gebruiken, nergens meer over nadenken verder. Onder de 2 tientjes ben je al helemaal het mannetje, met zo een een zijden pochet. Zelfs als zijn ze goedkoop, ze staan uitermate goed bij een pak.

Comments are closed.