Glasschade

Wanneer je je te maken hebt glasschade is het geruststellend om te weten dat je altijd een beroep kunt doen op een glashersteller. Er zijn in Nederland diverse glasherstellers met kundige vakmensen te vinden. Ook wanneer je een glassoort zoekt die niet veelvoorkomend is, kun je deze vrijwel altijd wel vinden bij de vele glasherstellers die je hier kunt vinden. Zorg er in elk geval voor dat het glas dat je hebt besteld wordt geplaatst door goed opgeleide glaszetters. Zo heb je de garantie dat het goed gebeurt.

Glasschade herstel binnen; 24 uur per dag en 7 dagen per week

Glaszetters zijn uiteraard niet alleen bij particulieren actief. Zo zijn glaszetters ook geregeld te vinden bij bedrijven om glasschade te herstellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan glasherstel bij een kweker van bloemen. Dit soort bedrijven worden soms getroffen door hagelstenen. Dan is glasherstel zeker nodig en dan gaat het niet om een paar glasplaten, maar soms zelfs om enkele tientallen glasplaten. Tuinders met kassen vrezen dus ook ieder noodweer waarbij kan is op zware hagel.

Andere toepassing van glas
Glas wordt ook gebruikt langs autowegen als scherm en wal. Hierbij kan worden gedacht aan het zogenaamde isolatieglas en filters die geluid isoleren. Het aanleggen van dergelijke schermen is niet goedkoop, maar voor sommige huizen langs een snelweg is het wel noodzakelijk om zo geluidsoverlast tegen te gaan. Ook de huizen langs een snelweg moeten goed worden geïsoleerd als het om geluid gaat. Gemeentes en Rijkswaterstaat zijn vaak verantwoordelijk voor het isoleren van deze woningen.

Comments are closed.