Glashandel Expres, voor al uw glaswerken!

Glashandel Expres, voor al uw glaswerken!

Op 14-01-2013 is Glashandel Expres officieel live gegaan! Met trots kunnen we melden dat wij een landelijke dekking hebben van glashandel bedrijven en glaszetters die een gebroken ruit of een kapot raam makkelijk en snel bij u kunnen repareren.

Uitstekende service

Een glaszetter is veelal in dienst bij een glashandel. Daardoor heeft hij de beschikking over de juiste materialen om uw glas te kunnen plaatsen. Een glaszetter kan bijvoorbeeld vaak eenvoudig een steiger regelen, mocht dat nodig zijn. Daarnaast beschikt ieder aangesloten bedrijf, van ons landelijk netwerk, over het Kluskeurmerk. Hiermee heeft u de garantie van hoogstaande kwaliteit want het werk van deze bedrijven wordt regelmatig gecontroleerd. Zo weet u van tevoren dat u kwaliteit in huis haalt en dat u met een gerust hart de klus kunt laten uitvoeren.

Onafhankelijke geschillencommissie

Mochten er toch nog klachten zijn over het geleverde werk dan zal een onafhankelijke geschillen commissie de klacht in behandeling nemen. Nog een goede reden om Glashandel Expres aan uw favorieten toe te voegen!

Hoe werkt het?

Wanneer u een bezoek brengt aan de website van Glashandel Expres dan vindt u daar uitgebreid informatie over de mogelijkheden. Wanneer u ons contactformulier invult krijgt u binnen enkele uren diverse offertes van glaszetters en glashandel bedrijven bij u uit de regio. Op deze manier kunt u in alle rust de offertes met elkaar vergelijken en uiteindelijk een goede keuze maken. Zo weet u vooraf precies welke kwaliteit tegen welke prijs geleverd kan worden bij een bepaald bedrijf.

Waarom deze website?

Glashandel Expres is ontstaan door de vraag in de markt. Steeds vaker zien we dat de lokale vraag terecht komt bij grote bedrijven die vaak lange wachttijden hebben. Zonde van uw tijd, want vaak zitten er specialisten bij u in de buurt die uw klus snel en met alle zorg kunnen afhandelen. Zo behouden de lokale bedrijven werk en bent u snel geholpen door vakmensen uit uw eigen regio.

Comments are closed.