Gezond drinken met het gebruik van een slowjuicer

Het komt helaas heel erg veel voor dat wij ons eigen lichaam verwaarlozen. Dit komt doordat ongezond eten over het algemeen goedkoper is dan het gezonde eten en omdat het steeds makkelijker wordt om snel een vette hap op te halen of zelfs thuis te laten bezorgen. Het is echter helemaal niet lastig om gezond te eten en hoewel dit misschien iets meer kost, is dat het helemaal waard. Met genoeg voedingsstoffen in je lichaam zal jij je ongetwijfeld een stuk beter voelen. Een leuke en makkelijke manier is het gebruik van een slowjuicer.

Over de slowjuicer

Het is niet onbekend dat er veel voedingsstoffen in groenten en fruit zitten. Een slowjuicer is een apparaat wat groente en fruit omzet in pulp. Een slowjuicer is echter anders dan de meeste persen of sapmakers. De naam zegt het al, het sap wordt langzaam geperst. Dit zorgt ervoor dat er ontzettend veel voedingsstoffen bewaard worden gebleven, waardoor de voedingswaarde dus stijgt. Daarnaast wordt bij de slowjuicer sap automatisch van het pulp gescheiden en is de slowjuicer geruisloos.

Interesse

Wilt u een slowjuicer aanschaffen? Ga dan naar de website van Slowjuicer voor meer informatie, het assortiment, contactgegevens en natuurlijk om de slowjuicer direct te bestellen.

Comments are closed.