Geen tijd om te shoppen? Kom naar Seats and Sofas

We kennen het allemaal wel: u wilt graag iets nieuws kopen, maar kunt er gewoon geen tijd voor vinden. Vijf dagen in de week werken en ook in het weekend staan er weer allemaal plichtplegingen op de agenda. Tijd om rustig een dagje te gaan shoppen, zit er vaak niet in. En wanneer u op zoek bent naar nieuwe meubels, is het belangrijk dat u hier rustig de tijd voor neemt. Daarom heeft de Megastore van Seats and Sofas in Hengelo vijf dagen in de week koopavond. Op die manier kunt u ook een keer rustig op een avond een nieuwe hoekbank of een mooi bankstel komen uitzoeken. Makkelijk toch?

De vestiging van Seats and Sofas in Hengelo is op werkdagen dus tot 21.00 uur ‘s avonds geopend. Op zaterdag kunt u de hele dag in ieder geval tot 17.00 uur in de Megastore terecht.

U vindt er de grootste collectie van hoekbanken, bankstellen en relaxfauteuils in Europa! En ieder model is vaak ook nog eens te verkrijgen in meerdere kleuren en soorten bekleding. Het grote voordeel van Seats and Sofas is natuurlijk de Giant Take Away-formule: de meeste bankstellen staan in iedere Megastore op voorraad in het magazijn. De levertijd is dan ook vaak maar twee minuten!

Comments are closed.