Gedichten.net voor een verzameling van mooie woorden!

Een gedicht is méér dan een aantal woorden die bij elkaar worden gezet. Het  samenspel van woorden zorgt voor een meer diepere betekenis. Gedichten zijn dan ook ideaal om gevoel uit te drukken in plaats van slechts een platte tekst. Het schrijven van gedichten is een creatieve bezigheid. En wie schrijft, wil gelezen worden. Speciaal voor mensen die graag gedichten schrijven en lezen is er een platform Gedichten.net.

Gedichten delen, beoordelen en reageren

Als je een mooi gedicht op papier hebt gezet dan wil je het graag delen. Dit kan door het te plaatsen op de website Gedichten.net. Hier plaatsen enthousiaste schrijvers hun gedichten en lezen die van anderen. Ook kan je via een reactieformulier direct reageren als een bepaald gedicht je aanspreekt, en waarom dat zo is. Daarnaast is het een inspirerend platform om gedichten van anderen te lezen. Zit je bijvoorbeeld in een bepaalde fase in je leven, en zoek je een passend gedicht? Op Gedichten.net kan je gedichten vinden rondom een bepaald thema, dus vast ook iets waar jij naar op zoek bent!

Zin om te schrijven, lezen en te plaatsen?

Surf naar de website van Gedichten.net, en plaats je eigen gedicht. Of zoek een gedicht voor een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld een huwelijksgedicht!

Comments are closed.