Galaxy Tab 3 10.1 reparatie

Galaxy Tab 3 10.1 reparatie

Samsung Electronics Co., Ltd is een wereldwijde leider in digitale media en technologieën voor digitale convergentie. Begin juni 2013 bracht het de GALAXY Tab 3 8-inch en 10,1-inch uit. Samen met de eerder aangekondigde 7-inch versie biedt het een uitgebreid scala aan mogelijkheden. De Galaxy Tab 3-serie biedt klanten verschillende manieren van bekijken, luisteren, en het maken en delen van zinvolle evenementen en speciale inhoud met degenen die er het meest toe doen. Of je nou thuis aan het websurfen bent of tijdens het forenzen lezen gaat, elk apparaat is verpakt met verbeterde inhoud en een intuïtief ontwerp, perfect voor het bekijken of delen van alle spontane momenten van het leven met uw vrienden en familie.

Samsung GALAXY Tab 3 10.1-inch
Uitgebreide multimedia-ervaring: Gebouwd om de meest toonaangevende 10-inch tablet op de markt te worden, combineert de GALAXY Tab 3 10.1-inch naadloos een strak design met verbeterde multimedia mogelijkheden voor thuisgebruik en de familie. Bepakt met een 1,6 GHz Dual Core processor is de GALAXY Tab 3 10.1-inch het ideale apparaat voor dagelijks gebruik in de familie en voor de nodige multimedia consumptie. Met een uitgebreide reeks van video, muziek en fotosoftware, in combinatie met de zuiverheid van het display, staat de Galaxy Tab 3 10.1 centraal voor draagbare home entertainment.

Een perfecte tablet voor het hele gezin: Uitgerust met Smart Remote en MHL (TV Out) mogelijkheden kan de GALAXY Tab 3 10.1 naadloos overgaan van een perfect gaming-apparaat voor de kinderen naar een ideaal home media controller voor de ouders. Of u nou films streamt naar de familie televisie of games speelt op de hoogste resolutie, de GALAXY Tab 3 10.1 integreert zich soepel in de huishoudelijke mediaomgeving voor een ervaring waarvan genoten kan worden door de hele familie.

Hoewel de GALAXY TAB 3 een prachtig apparaat is, zit een ongeluk in een klein hoekje, met een defecte tablet als gevolg. In dit geval bieden wij bij VistaRepair u onze professionele hulp aan.
Bij VistaRepair bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. De reparaties worden namelijk uitgevoerd door ervaren en gecertificeerde reparateurs die enkel met originele onderdelen werken. Daarbovenop ontvangt u nog eens een garantieregeling van drie maanden.

Bezoek onze website voor meer informatie:
http://www.vistarepair.nl/

Galaxy Tab 3 10.1 reparatie Haarlem

Comments are closed.