Ga aan de slag bij sociale werkplaats in bijvoorbeeld Ede

Een dagje niks doen en thuis hangen op de bank is fijn, maar als u al een hele tijd zonder werk zit is dit een heel ander verhaal. Er komt geen geld binnen en u begint zich te vervelen. Helaas wil niemand u aannemen omdat u al zo lang zonder werk zit. Dit betekent dat u in een visuele cirkel beland. U hoeft echter de hoop niet te verliezen. U kunt uw hoop vestigen op een sociale werkplaats in bijvoorbeeld Ede. Zij willen u helpen weer bekend en vertrouwd te worden op de arbeidsmarkt en u hier te kunnen ontwikkelen.

Packstore

De sociale werkplaats waar ik het over heb is Packstore. Dit is een verpakkingsbedrijf. De diensten die u hier zal gaan vervullen zijn bijvoorbeeld inpakken en ompakken, het opslaan van de verpakte goederen en het maken van eindproducten. De werkwijze van Packstore is maatschappelijk verantwoord ondernemend. Er wordt dus rekening gehouden met u en uw situatie. Dit geldt ook voor de klant en het milieu. Er zal nooit winst worden gemaakt ten koste van iemand

Lees meer

Wilt u meer weten over het bedrijf en over hoe maatschappelijk verantwoord ondernemen werkt? Klik dan hier om naar de website te gaan.

Comments are closed.