Fijne autoverhuurder op Curacao

Toen ik vorig jaar een auto nodig had tijdens mijn vakantie ben ik op internet gaan zoeken op: auto huren op Curacao. En hoewel er een tal van mogelijkheden omhoog kwamen, sprak vooral de website van www.autohurenopcuracao.nl me direct aan. De site was mooi en overzichtelijk, ik kon meteen zien wat het huidige aanbod was en wat de kosten zouden zijn. Dit gaf me een prettig gevoel en ik heb dan ook meteen gebeld. Nog geen uur later stond ik bij ze op de stoep en heb ik een Toyota Aygo kunnen meenemen. De prijzen zijn heel redelijk, en ook de borg die ik moest betalen was niet enorm hoog. De auto zag er netjes uit en reed heerlijk, was zeker geen afgetrapte bak zoals je ze wel eens ziet. Na die ene dag heb ik besloten om hem de rest van de vakantie te blijven huren. Dit was geen enkel probleem en de bedrijfsleider kon mij zelfs een mooi aanbod doen waardoor ik nog voordeliger uit was.

Ik vond het heerlijk om overal gewoon met de auto naar toe te kunnen gaan, ik heb veel meer van Curacao bekeken dan ik van te voren had ingepland. Al met al heb ik een erg fijne ervaring gehad met dit bedrijf. Het personeel was meer dan vriendelijk, iedereen was even behulpzaam, en toen ik halverwege de huurperiode belde omdat 1 van de koplampen stuk was gegaan deden ze ook totaal niet moeilijk en hebben ze deze vervangen zonder dat er ook maar iets van mijn betaalde borg werd ingehouden. Voor aankomende vakantie heb ik alweer een auto bij ze gereserveerd, en ik verheug me er nu alweer op!

Comments are closed.