Fiat Panda Easy TwinAir 85pk met 2.295 euro korting

Uit onderzoek is gebleken dat Nederland de meest vervuilde grond, water en lucht heeft van heel europa. Mensen zijn erg geschrokken van deze cijfers en gaan steeds  milieubewuster denken, de grootste boosdoener als het om milieu vervuiling gaat zijn de auto’s die hoge hoeveelheden CO2 uitstoten. Er komen steeds meer zuinige auto’s op de markt in de poging om milieuvervuiling tegen te gaan.

Zuinige auto’s worden gesubsidieerd door de belastingdienst, als u de Fiat Panda Easy TwinAir koopt betaalt u geen wegenbelasting en BPM. Deze auto is niet alleen zuinig en milieuvriendelijk maar ook modern, heeft een strak uiterlijk en veel extra gemakken. Uw oude auto verkopen en een Fiat Panda Easy kopen is de eerste stap naar een beter milieu. Doet u ook mee?

Een leuke, moderne auto kopen maar wel milieubewust rijden?

Milieubewust rijden wil niet perse zeggen dat u een elektrische auto moet kopen, er zijn veel zuinige auto’s die wegenbelastingvrij zijn omdat deze worden gesteund door de overheid om het milieu te verbeteren. Neem bijvoorbeeld de Fiat Panda Easy, een moderne auto met leuke extra’s zoals elektrisch bedienbare/verwarmde buitenspiegels. Doordat de auto wegenbelastingvrij is scheelt het u ruim 250 tot 300 euro per jaar aan belasting. Naast de besparing op de belasting krijgt u ook nog 20% korting op de Fiat Panda als u ingaat op de aanbieding op de nieuwe auto kopen site 1DayCar.com. Dat is 2.295 euro korting op uw nieuwe aankoop, dit is een deal die u niet voorbij kunt laten gaan.

Eerst uw oude auto verkopen voordat u op de Fiat overgaat?

Zit u nog met uw oude auto in de maag? Durft u deze stap nog niet te nemen zolang uw oude auto nog niet is verkocht? Dat is begrijpelijk in deze moeilijke crisis tijd, gelukkig is daar een oplossing voor. U kunt binnen 48 uur uw auto verkopen, u hoeft alleen uw auto aan te melden op de occasion site ikwilvanmijnautoaf.nl, volledig kosteloos en u krijgt een bod van een erkende dealer die uw auto wil kopen. Als u het bod accepteert bent u gegarandeerd van uw oude auto af en kunt u overgaan op de zuinige, moderne Fiat. Wacht niet te lang, de Fiat Panda Easy staat nu te koop met 20% korting op de auto kopen site 1DayCar.com.

 

Comments are closed.