Elektronische Ongediertebestrijding en Ongediertepreventie

20121218 Banner

Elektronische ongediertebestrijding en ongediertepreventie is het alternatief voor conventionele ongediertebestrijding. Bij elektronische ongediertebestrijding en preventie wordt niet gewerkt met giftige stoffen.

Elektronische ongediertebestrijding en preventie met Plug In Pest Free werkt als volgt. Er wordt gebruik gemaakt van het elektriciteits netwerk in een gebouw of huis. Dit heeft van zichzelf een elektromagnetisch veld. Door middel van een Plug In Pest Free units wordt daar een verandering in aangebracht. Het elektromagnetisch veld neemt niet toe en het neemt niet af. Het wordt voor een korte tijd veranderd. Juist deze verandering kunnen muizen, ratten en kakkerlakken niet tegen. Zilvervisjes blijken ook niet tegen de verandering te kunnen . Ook deze zullen uiteindelijk weg gaan.
Elektronische ongediertebestrijding en preventie is goedkoop door de lange levensduur van de units. Het is een duurzame, milieuvriendelijke, veilige, hygiënische en diervriendelijke oplossing tegen muizen, ratten, kakkerlakken en zilvervisjes.

Zie hier elektronische bestrijdings apparatuur.

Ratten en muizen zijn hoog sensitief in hun haren. Deze gebruiken ze dan ook als hun navigatie systeem. Kakkerlakken voelen met hun antenne. Omdat genoemd ongedierte nachtdieren zijn kunnen ze hun navigatie systeem niet missen.

Het navigatie systeem is hun zintuig waarmee ze zich zonder zicht kunnen voortbewegen. Door juist deze zintuigen te beïnvloeden raken ze gedesoriënteerd en de weg kwijt. Hierdoor raken ze gestrest. Hun belangrijkste zintuig kunnen ze namelijk niet meer vertrouwen.

Muizen, ratten en kakkerlakken voelen zich daardoor niet meer prettig in de omgeving waar ze zich schuil hielden. Dat is de rede dat ze uiteindelijk hun oude schuilplaatsen gaan verlaten en iets anders gaan zoeken. Zie hier hoe het werkt.

Comments are closed.