Een voordelige taxi centrale in Almere

Bent u op zoek naar een voordelige taxi centrale in Almere? Logitaxi is betrouwbaar, servicegericht en geheel transparant in haar prijzen. Onverwacht hoge kosten zijn dus niet aan de orde! Daarnaast is Logitaxi dag en nacht voor u bereikbaar! In geval van nood weet u dus op wie u terug kunt vallen.

Structureel gebruik maken van Logitaxi

Logitaxi is meer dan een eenmalige taxi. Dit bedrijf kan zoveel meer voor u betekenen. Bijvoorbeeld het vervoer van en naar het werk. Zit u, of een van uw medewerkers tijdelijk met een vervoersprobleem? Dan kunt u bij Logitaxi woon-werkvervoer regelen. U bent er op deze manier ook nog eens van verzekerd dat uw medewerkers op tijd zijn en niet alle klantparkeerplaatsen bezet houden. Een win-win situatie dus. En mochten er meerdere medewerkers bij elkaar in de buurt wonen, dan kunt u de rit combineren wat zorgt voor een scherpere prijs! Naast het woon-werkvervoer biedt Logitaxi ook groepsvervoer aan of zittend ziekenvervoer dankzij de diverse minibussen die Logitaxi in haar bezit heeft.

Meer informatie

Indien u meer informatie wilt over de mogelijkheden of prijzen, dan kunt u het beste mailen of bellen met een van de medewerkers van Logitaxi. Zij kunnen u helpen met uw vragen en staan u graag te woord!

Comments are closed.