Een thermobox is geschikt voor zowel warm als koud voedsel

Vroeger had men in de horeca of de zorg een aparte thermobox nodig voor verschillende soorten voedsel. Voor koud voedsel is een correcte temperatuur van groot belang. Als men ijs wil serveren mag het niet smelten. Ook om gerechten warm te houden was voorheen een aparte thermobox nodig. Tegenwoordig kunnen beide worden gecombineerd. Dit maakt het rondbrengen van eten vele malen eenvoudiger zodat men de verschillende thermoboxen niet apart op hoeft te slaan.

Een thermobox op maat
De techniek op het gebied van thermoboxen groeit mee met de vraag van het bedrijfsleven. Het is gewenst om zowel warme als koude gerechten in eenzelfde thermobox te vervoeren en serveren. In één eenheid is het mogelijk om beide aan te bieden. Zo kan bijvoorbeeld in het onderste component het warme gerecht worden vervoerd en in het bovenste een gekoeld toetje of dessert. Vooral in verzorgingstehuizen en ziekenhuizen komt dit van pas. Men hoeft dan niet twee keer met eten rond te gaan. Dit zorgt voor een tijdsbesparing die nodig is in de zorg.

Draagthermoboxen
Naast combinaties op wielen of aparte thermoboxen is het ook mogelijk om van een draagbox gebruik te maken. Deze zijn in verschillende groottes leverbaar en hebben een maximale diepte van 100 mm en 200 mm. Een thermobox die gedragen kan worden is zowel geschikt voor warm als koud transport.

Lees meer op: https://www.lagrowaalwijk.nl/

Comments are closed.