Een tafel die jaren meegaat in ons gezinsleven

Iedere dag eten mijn gezin en ik aan tafel. Het is dan ook de plaats waar wij samen komen. We starten er iedere morgen met een ontbijt, het begin van de dag. Zo nemen wij door wat we die dag gaan doen en zorgen we er voor dat iedereen genoeg eet om een hele dag door te komen. 

Thuis werken aan de eettafel

Als de kinderen naar school zijn en mijn man naar het werk zit ik vaak thuis, ik werk van uit huis en heb geen kantoor. Ik werk dan ook aan de eettafel. Zoals je misschien wel uit mijn verhaal kunt halen is de eettafel een zeer belangrijk onderdeel van ons interieur. 

Omdat de tafel wat aan het verouderen is vind ik het tijd voor een mooie tafel die van zeer goede kwaliteit is zodat hij iedere taak goed kan vervullen. Een eikenhouten tafel is stevig genoeg om het ontbijt, lunch en avondeten van het hele gezin op te dragen en is ook zeer geschikt als luxe bureau. 

De tafels van all in one by Luc Peters zijn handgemaakt en kunnen dan ook op maat gemaakt worden. Ik was op slag verliefd toen ik het assortiment zag dat er al eerder was geproduceerd. Ik wil zeker weten zo’n prachtige handgemaakte tafel met een Eiken tafelblad.

Comments are closed.