Een slowjuicer kopen voor gezonde voeding

Bent u op zoek naar het ideale apparaat waar u gezonde sappen mee kunt maken? Een apparaat waarbij de voedingsstoffen niet verloren gaan en waarmee u geld kan besparen? Dan is de slowjuicer geschikt voor u. De slowjuicer is een langzaam pers van hoge kwaliteit. Een slowjuicer kopen doet u bij Sap-it.

Greenis-Europe

De slowjuicer is van Greenis-Europe. Dit is een bekend merk met een groot marktaandeel. Het merk heeft dit te danken aan haar kwaliteit, maar ook aan haar innovatie, betrouwbaarheid en bedieningsgemak. Greenis-Europe produceert juicers, slowjuicers en ijsmachines. De slowjuicer is samengesteld uit de beste materialen en is van hoge kwaliteit. Bij Greenis-Europe staat kwaliteit voorop en daarom krijgt u ook 10 jaar garantie op de motor van uw slowjuicer en 2 jaar op de overige delen. Met de slowjuicer behoudt u de voedingsstoffen. Dit komt doordat er geen hitte vrijkomt. Het groente en fruit wordt door middel van een pers en door middel van een zeef tot sap gemaakt. Met de slowjuicer maakt u lekkere en pulpvrije sappen en deze zijn ook nog eens langer houdbaar. U kunt met een slowjuicer veel verschillende recepten maken.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de slowjuicer? Ga naar de site en bekijk videos van de slowjuicer. Ook bekijkt u hier het assortiment. Slowjuicers kopen kunt u in verschillende soorten. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op.

Comments are closed.