Een sim only abonnement voor bij een los toestel

Een abonnement nemen is een hele zoektocht, een zoektocht naar een lage prijs. Een zoektocht naar grote bundels data, een zoektocht naar veel belminuten voor een lage prijs. En bij zo’n mooi abonnement hoort dan ook nog een goed toestel. 

Het is mogelijk om dit voor elkaar te krijgen bij de wat onbekendere providers, dit zijn dan helaas ook de providers waar je het minste bereik zult hebben. wat heb je tenslotte aan een mooi, nieuw,  toestel als je niet eens bereik hebt.

Ik ging opzoek naar een website waar ik een sim only abonnement kon vinden, ik wilde graag een los toestel zodat ik niet na twee jaar een nieuwe moet uitzoeken terwijl mijn huidige toestel dan nog prima werkt. Ik vergeleek een aantal abonnementen en kwam toch uit bij een tele2 abonnement.

Dit abonnement lag mij het beste qua data bundel, sms bundel en bel minuten. Dit paste helemaal in mijn plaatje voor de goede prijs. Een toestel had ik thuis al goedkoop liggen en op deze manier kon ik goedkoop een abonnementje erbij nemen.

Een sim only abonnement is wat mij betreft een goede uitkomst voor iemand die langer dan twee jaar met zijn telefoon kan doen. Ik ben blij met mijn telefoon. En met mijn abonnement.

Comments are closed.