Een deurwaarder veiling online

Er wordt soms beslag gelegd op bepaalde roerende zaken door een gerechtsdeurwaarder of deurwaarder van de belastingdienst. Je kan hierbij denken aan een inboedel, auto’s, kantoorspullen en meer. Wanneer dit gebeurt, worden deze spullen openbaar verkocht. Deze openbare verkoop, wordt ook wel een deurwaarder veiling genoemd.

Een deurwaarder veiling bijwonen

Wil jij ook naar een deurwaarder veiling? Je zit dan goed bij TND Veilingen. Maandelijks worden daar diverse deurwaarder veilingen geopend. Dit is niet ergens in een gebouw maar dit gebeurt online op het internet. Wanneer je op een veiling klikt, kan je zien wanneer deze opent en wanneer deze sluit. Er wordt bij de deurwaarder veiling van TND veilingen altijd een beschrijving gegeven van het artikel dat wordt geveild. Regelmatig worden er ook kijkdagen georganiseerd zodat je wel de dingen in het echt kan zien.

Een online deurwaarder veiling is erg handig. Je hoeft namelijk niet meer de deur uit en je hebt een duidelijk overzicht. Hiernaast wordt er vaak minder betaald voor de spullen en kan je meerdere producten tegelijk voor een lage prijs kopen.

Wil jij ook graag een deurwaarder veiling bijwonen van TND Veilingen? Registreer je dan op hun website. Je kan dan gelijk alle lopende veilingen bekijken en gaan bieden.

 

Comments are closed.