Detectivebureau en Privédetective

Detectivebureau en Privédetective

Een detectivebureau kan zowel privé als voor zakelijke zaken worden ingeschakeld. Bij sommige zaken denken we niet snel aan een privédetective. Toch kan het inschakelen van een detectivebureau u veel schade of problemen voorkomen. Problemen worden opgelost door een privédetective. Uiteraard gaat een detectivebureau altijd vakkundig te werk zodat u zeker weet dat niemand erachter komt dat u een detective heeft ingeschakeld. Zelfs als er niets schokkends wordt ontdekt hoeft niemand van het onderzoek af te weten. Zelfs tijdens het inschakelen van uw eigen detective heeft u zo een veilig gevoel.

Privédetective voor diefstal binnen uw bedrijf.

Een diefstal binnen uw bedrijf het klinkt als iets wat u nooit zal overkomen. Toch gebeurd het regelmatig dat er binnen een bedrijf gestolen wordt door hun eigen medewerkers. Door het op een unieke manier weg te werken komt u er vaak achter als het al te laat is. Soms gaat het om duizenden euro’s die uiteindelijk uit uw bedrijf gestolen wordt. Als u het niet op tijd opmerkt of iets tegen de diefstallen doet dan kan het zo zijn dat andere medewerkers het voorbeeld meenemen. Ze moedigen elkaar aan waardoor de schade aan uw bedrijf verder oploopt. Een privédetective zoekt het allemaal tot op de bodem uit zodat u bewijzen heeft wat er precies gestolen wordt en welke medewerkers hierachter zitten. U heeft zo voldoende bewijs om uw personeel te ontslaan en eventueel een rechtszaak aan te spannen.

Detectivebureau bij ziekteverzuim.

Natuurlijk vertrouwt u het personeel, maar als deze regelmatig ziek is dan beginnen er toch twijfels te komen. Deze twijfels zijn zeker weten niet onterecht want onterecht ziekteverzuim komt regelmatig voor binnen bedrijven. In feite brengt uw personeel uw bedrijf schade toe doordat een dag niet gewerkt zeker weten geld gaat kosten. Als uw personeel echt ziek is dan maakt dit nog niet zoveel uit. Maar als het om ziekteverzuim fraude gaat dan is het een ander verhaal. Een detectivebureau kan gaan uitzoeken of uw personeel werkelijk ziek is en een verslag met foto’s uitbrengen. U kan uw personeel zo confronteren en aanpakken en het ziekteverzuim verlagen.

Detectivebureau voor privé zaken.

Natuurlijk kan u ook een detectivebureau inschakelen voor privé zaken. Denk bijvoorbeeld aan alimentatie fraude waarbij uw ex samenwoont met een nieuwe partner. U hoeft dan officieel geen alimentatie meer te betalen, maar dit moet u eerst bewijzen. Een detectivebureau verzameld de bewijzen om u vrij te pleiten van het betalen van alimentatie. Naast alimentatie zaken kan u een detectivebureau inschakelen voor overspel onderzoek. U weet zo zeker of u partner trouw is.

Comments are closed.