Desigual schoenen S/S 2013, Erfgoed en trend

Desigual schoenen dook dit seizoen met het hoofd eerst in de oorsprong van het merk, in zijn DNA om zijn slogans en klassieke logo’s meer betekenis dan ooit te geven. Ze hebben ook gefocust op de belangrijkste modetrends van dit seizoen om een collectie te creëren die het meest trendy ooit is.
 
Kwalitatieve schoenmakerij en originele ontwerpen
Schoenen hebben een uitbarsting van frisheid en vitaliteit nodig en dat is precies wat Desigual heeft gegeven aan haar schoenen collectie. Er zijn eindeloze mogelijkheden voor het combineren van de accessoires collecties, vooral als het gaat om tassen en sjaals met dezelfde prints. In de SPORT selectie kunt u afgerond ballet pumps en trainers met verhoogd of gevulkaniseerd zool vinden. En de STRAND selectie heeft flip-flops met print en een aantal wig stijlen. Er zijn ook douche sandalen die perfect zijn voor het strand of het zwembad dankzij hun waterdicht ontwerp, en espadrilles met een versterkte zool. In de ZAPATOS selectie staan de mid-hakken boven de rest. Hier zien we de mid-wig (5 cm hak en 2 cm teenhoogte) sandaal en gesloten schoenen. Platte sandalen hebben een veel slanker vorm, en zijn sexier en meer vrouwelijk dankzij de metalen detaillering, waardoor ze ideaal zijn om uit te gaan. Er is een tussenin sandaal met een mini-hak hoogte van 2 cm, net genoeg om er zeer verfijnd uit te zien en tegelijkertijd om je zeer comfortabel te voelen. Er is ook een gesloten mid-hak schoen met zachtere prints.
 
Vuur in uw stappen
De meest verleidelijke kleuren zijn voorzien van zwaar: rood en zwart. Hoewel de kleuren turkoois, zwart en goud ook verschijnen. Stoffen zijn verfijnd: lurex voegt glans toe en satijn brengt een vleugje raffinement. Dunne hakken en sexy pasvormen. De hakken in de SEXY lijn zijn houten-, avondkleding stijlen en zeer hoog. 10 cm hakhoogte en 1 cm platformhoogte. De pump is minder extreem met een 8 cm hak hoogte en 1 cm platformhoogte. De platte sandalen zijn voorzien van zeer vrouwelijk, dunne bandjes en metalen details. Tot slot, de retro trainer, die slanker is dan de rest.
 
Vrouwen die hun stempel drukken
Effen kleuren vallen de GALACTIC stijlen binnen, zodat ze minder intens lijken. Een mix van stoffen, zoals textiel en leer. Stijlen die zijn de belichaming zijn van plezier en vrijmoedigheid. En de jute basis ballet pump. De hielhoogte beperkt tot 8 cm en teenhoogte is 2 cm.
 
Zij zullen de grond kussen waar u op loopt!
Harten zijn een centraal motief en een brutale verwijzing hiernaar vindt u aan de basis van de hiel en op de bovenste. Een ander belangrijk element zijn knopen, die een zeer chique RETRO RIVIERA gevoel toevoegen. Ook Bogen en pompons komen trerug… Het romantische zeeman thema wordt belicht in de combinatie van nautische motieven en bloemen. Alle soorten sandalen, met de focus op de mid hak hoogte, ROCK ‘N ‘ ROLL puntige ballet pumps en trainers.
 
Over Desigual
Desigual kenmerkt zich door de verschillende, optimistische en kleurrijke ontwerpen. Het bedrijf begon de handel in 1984 met de slogan: ‘Desigual, is niet hetzelfde’. In de afgelopen 10 jaar heeft het bedrijf een gemiddelde jaarlijkse groei van meer dan 50% geboekt en heeft momenteel meer dan 3700 werknemers die 85 verschillende nationaliteiten vertegenwoordigen. Desigual sloot in 2011 met een wereld aanwezigheid van 275 van haar eigen winkels, 7.000 multi-brand stores en 1.800 hoeken in warenhuizen in meer dan 71 landen met een omzet van ruim 566 miljoen euro.
 
Desigual online
Online vind je een aantal Desigual schoenen dealers. Een bekende Desigual winkel is bijvoorbeeld Clementi. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook Desigual online. Het bestellen van Desigual schoenen online is niet anders dan passen in de winkel. Zoek je juiste maat en de winkel stuurt het binnen 48 uur gratis naar je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *