Decoratie van je tuin met plantenbakken

Wanneer je je tuin een leuke uitstraling wilt geven dan zijn er vele mogelijkheden. Een ervan is om je tuin te decoreren met mooie grote plantenbakken.  Er zijn veel mogelijkheden voor zowel binnen en buiten. Bijna alle plantenbakken hebben een afwateringssysteem waardoor ze geen overlast zullen geven. Daarnaast zijn er bloembakken in verschillende vormen: rond, vierkant, hoog en laag. Combineren met verschillende stijlen en kleuren grote plantenbakken levert u veel extra plezier van u tuin op. Denk bijvoorbeeld aan een grote terraspot langs uw oprijlaan of een mooie plantenbak op uw balkon.

Tips voor uw plantenbak

Bij het kiezen van een grote plantenbak is het goed om te stil te staan bij de volgende keuzes:

  • Welke bloempot vind je meteen mooi. Kies een terraspot die je het meest aanspreekt.
  • Denk aan de bloemkleurencombinatie. Combineer de kleur van de bloempot met de bloemen en planten voor leuke resultaten. – Denk ook aan de bladvormen en de vorm van de plant (grote bladeren, hoog, laag, etc.)
  • Ons advies is meestal de kleur te kiezen die je het mooiste vindt. Onderzoek welke kleurcombinatie u het mooiste vindt.
  • Denk na of de plantenbak moet opvallen of dat deze juist minder moet opvallen.
  • Denk ook aan het combineren van de kleur met uw tuinmeubelen. Zo maakt u de ideale keuze die voor u het prettigste is en waar u nog vele jaren plezier van zal hebben.

Door het volledige aanbod grote plantenbakken is er altijd een grote terras die voor u het meeste geschikt is.

Comments are closed.