Dealerdirect ook dit najaar op tal van vakbeurzen te vinden

Dealerdirect gaat vol gas op Autoprofessioneel Hardenberg

Dealerdirect zit niet stil deze herfst. Het gebruikte autoinkoop platform met onder andere de website ikwilvanmijnautoaf.nl groeit als kool, de buitenlandse vestigingen in België en de VS draaien boven verwachting en ook de aangepaste opzet van de nieuwe auto kopen formule 1DayCar.com begint vorm te krijgen. Om de contacten met autodealers te onderhouden is recent Anto Barnjak aangesteld om de buitendienst te versterken en zal Dealerdirect deelnemen aan de belangrijke vakbeurzen. Als eerste is de Autoprofessioneel & Schadeherstel beurs in Hardenberg aan de beurt.

Tijdens de vakbeurs in Hardenberg zal Anto alle dagen aanwezig zijn om de bezoekers op de stand te ontvangen. Tijdens de drie beursdagen (dinsdag 15, woensdag 16 en donderdag 17 oktober) zal hij dagelijks van 15.00 tot 22.00 uur live demonstraties geven over de werking van de Dealerdirect websites. Ook kunnen geïnteresseerde erkende autobedrijven zich ter plaatse aanmelden als erkend Dealerdirect autoinkoop bedrijf.

Autoimport via Dealerdirect

Op de vakbeurs zullen ook de voordelen worden uitgelegd van het aankopen van met name Belgische occasions. Door de gewijzigde belastingwetgeving in België op het gebied van bijtelling en de aanpassing van de BTW afschrijvingstabel in Nederland is het momenteel erg interessant voor Nederlandse autobedrijven om gebruikte auto’s in België aan te schaffen. En het Dealerdirect platform is daar natuurlijk uiterst geschikt voor. Begin 2013 zal de Dealerdirect dienstverlening van België en Nederland ook uitbreiden naar andere Europese landen.

1DayCar.com, geeft online auto verkopen een boost

Op dit moment is Etienne Kruit, de accountmanager 1DayCar.com van Dealerdirect, erg druk met de pilotfase van 1DayCar.com nieuwe stijl. Begin 2013 zal er elke dag een andere nieuwe auto aanbieding centraal staan op 1DayCar.com. Tijdens de pilotfase wordt er druk getest met merkdealers van bijna alle top 20 automerken van Nederland, ook is er een juiste geografische verdeling met dekking voor bijna alle grote steden. Op dit moment is er nog ruimte voor enkele merkdealers welke hun online nieuwe auto verkopen een flinke boost willen geven. Op dinsdag 15 juni zal Etienne in Hardenberg aanwezig zijn om 1DayCar.com nieuwe stijl live te demonstreren aan geïnteresseerde merkdealers.

Dealerdirect op meerdere vakbeurzen

Naast Hardenberg zal Dealerdirect ook aanwezig zijn bij de Autoprofessioneel & Schadeherstel beurs in de Evenementenhal Venray van dinsdag 11 tot donderdag 13 december (onder voorbehoud), in Gorinchem van dinsdag 5 tot donderdag 7 februari en op de Autovak RAI 2014 van maandag 22 tot en met donderdag 25 april 2013 in Amsterdam.

Comments are closed.