De zomer in het land: tijd voor sandalen

Sommige mensen gruwelen bij sandalen, anderen zweren erbij. Het negatieve beeld dat bestaat bij sandalen is niet altijd terecht, omdat er tegenwoordig sandalen bestaan in allerlei soorten en maten, kijk maar eens tussen het aanbod Sooco sandalen. Nu de zomer weer in het land is mag je jezelf best weer verwennen met een paar trendy, luchtige sandaaltjes.

Soorten sandalen

Sandalen zijn eigenlijk niets anders dan open schoenen, vaak met één of meerdere bandjes. Je stelt je misschien een specifiek soort leren sandaal voor waarop ouderen rondlopen (met een paar witte sokken), maar da’s een groot vooroordeel. Sandalen komen namelijk voor in hele trendy modelletjes en stijlen. Eén van de mogelijke soorten sandalen zijn bijvoorbeeld sandalen met een sleehak. Of wat dacht je van de Romeinse sandalen die de laatste jaren vaak in het modebeeld verschenen? Espadrilles kun je eigenlijk ook sandalen noemen.

Merken sandalen

Er bestaan ontelbaar veel merken sandalen. Eén van de populairdere merken (van de laatste tijd) is Ipanema. Ook Tamaris heeft leuke en betaalbare sandaaltjes in het assortiment. Een wat stoerder merk is Timberland. In de webshop van Sooco tref je een aantal leuke sandalen op hak van dit merk aan, die zowel vrouwelijk zijn, maar wel wat stoerder ogen. Blink heeft een wat uiteenlopender assortiment sandalen met zowel een hak als platte zool.

Sandalen online kopen

De zomer is gelukkig al in het land, dus je kan je sandalen weer uit de kast trekken! Het weer van de laatste maanden viel weliswaar wat tegen, maar met het fijne zonnetje de laatste dagen zijn we dat al weer snel vergeten.  Een paar nieuwe sandalen kopen is ook helemaal niet zo’n gek idee. Op dit moment vind je namelijk online echt ontzettend veel zomerse open schoenen, die soms ook nog eens afgeprijsd zijn, omdat de collecties bijna weer plaats moeten maken voor de herfstcollecties. Een tip zijn de sandalen van Sooco.nl, waar je merken vindt als Lazamani, Tamaris, Ipanema en vele vele anderen.

Comments are closed.