De tennishallen worden schaarser

Meer en meer tennishallen worden vandaag de dag omgebouwd tot fitnesscentra of wellness complexen. Er wordt gedacht dat dit soort centra meer op kunnen leveren of dat de ruimte die een tennishal inneemt beter hiervoor gebruikt kan worden. Daarmee wordt het echter steeds moeilijker een geschikte locatie te vinden voor indoortennis of het organiseren van een tenniscompetitie. En dat zijn nu juist activiteiten die nog steeds erg geliefd zijn in Nederland.

Liefhebbers van tennis
Tennisbanen huren doen nog steeds veel vriendenclubs, collega’s die een teambuilding dag hebben en families op familie-uitjes. Omdat steeds minder tennishallen deze mogelijkheden blijven aanbieden, wordt het lastiger om een geschikte locatie te vinden. De tennishallen die nog wel blijven staan, krijgen het daarmee drukker. In elk geval kan worden vastgesteld dat er nog steeds volop liefhebbers zijn van tennis en dat de resterende tennishallen in Nederland hun deuren nog steeds wagenwijd open hebben staan.

Tennishal de Ronde Venen
De hal, gelegen aan de westrand van Mijdrecht (Wickelhof), heeft 5 prachtige tapijtgravelbanen met daglicht in een gezellige ambiance. Ook kunt u na alle inspanningen genieten van een drankje in onze sfeervolle horecagelegenheid. Tennishal “De Ronde Venen” biedt meer dan tennis alleen! Zo kunt u bij ons ook compleet verzorgde bedrijfsarrangementen bestellen en bent u verzekerd van een geslaagde avond. Meer informatie over o.a. de aankomende evenementen, baanverhuur en de wintercompetitie vindt u op onze website.

Lees meer op: https://www.tennishalderondevenen.nl/

Comments are closed.