De passie van piano spelen op een Steinway piano

Een Steinway piano geeft bepaalde mensen een hogere hartslag en kippenvel wanneer ze de klanken horen. De passie voor muziek gaat soms behoorlijk ver voor mensen. Bij een Steinway piano voel je de ruim 150 jaar ervaring in het instrument. Het prachtige handwerk en de klanken hebben mij veel goede herinneringen gegeven. Ook al is er door de komst van popmuziek en andere stijlen steeds minder mensen die kunnen genieten van klassieke muziek. Toch zijn er nog mensen met een liefde voor de piano en klassieke muziek. Er zijn daarom ook speciale concours met betrekking tot Steinway piano’s.

Een Steinway pianoconcours

Vanuit de hele wereld komen er mensen op een Steinway concours af. Met deze concours worden er allerlei optredens gegeven. Het concours is er voor internationale, getalenteerde pianisten.
Het bestaat al meer dan 70 jaar en veel grote namen hebben al deelgenomen aan het Steinway pianoconcours. Op deze wijze krijgt jong talent de kans om zich te bewijzen en biedt het een podium voor deze jonge talenten.

Het spelen op een Steinway piano is een piano van goede kwaliteit. De kunst van handwerk en de toewijding maken het een droompiano.Een steinway piano
is bij de verschillende pianowinkels te koop.

Comments are closed.