De mensen van Prescan

Prescan zorgt ervoor dat al onze cliënten goed begeleid worden zowel voor, tijdens als na de onderzoeken. Om onze cliënten blijvend van goede diensten te voorzien, zijn er tal van medewerkers die dit mogelijk maken.

Verpleegkundige onderzoekscoördinatoren

Onze verpleegkundige onderzoekscoördinatoren staan voor u klaar om u te voorzien van alle belangrijke informatie wat betreft de onderzoeksmogelijkheden. Via een telefonisch gesprek wordt er bekeken wat uw persoonlijke situatie is en welke onderzoeken hier het beste op aansluiten. Er wordt samen met u een medische vragenlijst doorgenomen om te bekijken of bepaalde lichaamsdelen extra uitgebreid onderzocht moeten worden, afhankelijk van klachten, risicofactoren of erfelijke aandoeningen. Als de juiste onderzoeken eenmaal geselecteerd zijn, krijgt u uitgebreide informatie over specifieke onderzoeken via de post en/of per mail toegestuurd. Op deze manier bent u goed op de hoogte en kunt u alles thuis rustig nalezen. Voor een aantal onderzoeken is er een voorbereiding nodig. Ook deze voorbereiding treft u aan in de informatiefolders.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van het gesprek, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Begeleiding in de kliniek

Nadat eenmaal uw onderzoeksdatum is vastgesteld voor de BodyScan, krijgt u per brief een bevestiging. Op de dag van het onderzoek wordt u ontvangen in de kliniek door onze Nederlandstalige begeleider. Hij of zij zal de dag met u doornemen en gedurende deze dag u begeleiden tijdens de onderzoeken. Ook worden de onderzoeken extra toegelicht (indien nodig). De resultaten van de onderzoeken bespreekt de arts met u. Indien u het prettig vindt dat onze begeleiding tijdens dit gesprek aanwezig is, is dit altijd een mogelijkheid. Hij of zij zal waar nodig extra uitleg geven over de resultatenEn mocht u ondanks al onze goede zorgen, toch niet helemaal tevreden zijn dan staat onze klachtencoördinator altijd voor u klaar. Zij biedt een luisterend oor en zoekt samen met u naar de beste oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *