De juiste hulp bij autoschade in Gouda

Het oplopen van autoschade gebeurt altijd op het verkeerde moment, als dit probleem zich in Gouda voordoet is dit snel opgelost. Autoschade Waddinxveen biedt sinds kort hulp door een nieuwe service aan te bieden. De auto met schade wordt opgehaald en er wordt tegelijkertijd voor vervangend vervoer gezorgd. Na de reparatie wordt de auto weer teruggebracht en het vervangend vervoer meegenomen. Op deze manier kan men mobiel blijven en de weg op blijven gaan. Deze service wordt aangeboden in de regio Zuid-Holland. Het is ook mogelijk om in de rest van Nederland gebruik te maken van deze service.

Ophaalservice bij autoschade
Stel er gebeurt een auto ongeluk in Gouda waarbij de auto flink wat autoschade oploopt. Autoschade Waddinxveen kan dan snel ter plaatse zijn en de wagen ophalen. Deze wordt dan voor reparatie naar de werkplaats gebracht waar de schade wordt bekeken en verholpen. Dit gebeurt in nauw contact met de auto eigenaar. Na de nodige reparaties wordt de auto afgeleverd op het gewenste adres.

Vervangend vervoer bij autoschade
De autoschade die de auto in Gouda heeft opgelopen zorgt voor een logistiek probleem, want hoe gaat de bestuurder nu verder naar zijn of haar bestemming. En hoe gaat men bijvoorbeeld in de tussentijd naar het werk? Autoschade Waddinxveen brengt bij het halen van de beschadigde auto een vervangend exemplaar zodat men mobiel kan blijven en ongemakken voorkomen kunnen worden. Dit vervoer is gratis en aangepast op het huidige vervoer. Als men gewend is aan een automaat heeft de leenauto ook een automaat. De auto met autoschade in Gouda kan ook van een rijschool zijn. Bij een vervangende auto mist men dan dubbele bediening. Om les te blijven geven worden ook leenauto’s met dubbele bediening aangeboden.

Comments are closed.