De autosloop is lang zo gek niet

De autosloop is zeker niet zo’n slechte keuze als eindstation voor je auto. Als een auto simpelweg niet meer goed kan rijden en veel gebreken heeft, wil dit niet betekenen dat alles aan de auto niet meer te gebruiken valt. Vaak zijn er nog voldoende onderdelen die goed functioneren en gemakkelijk bij een andere auto kunnen worden gemonteerd. Zo voorkom je onnodig overtollig afval en belasting voor het milieu.

 

Bovendien kan de consument zo gemakkelijk en goedkoop aan nieuwe onderdelen komen. Ze zijn dan wel niet helemaal nieuw, maar vaak nog in prima staat en dat is wat telt. Op jaarbasis kun je zo flink wat kosten besparen. De autosloop biedt daarin ruime mogelijkheden. Tegenwoordig zijn veel autosloop bedrijven aan gesloten bij de onderdelenlijn. Hierop worden de onderdelen vermeld die beschikbaar zijn. Je hoeft  enkel nog even te bellen naar deze lijn voor de actuele status en het product zal voor je apart worden gezet. Zo hoef je niet meer naar de autosloop zelf te rijden om te zien wat ze hebben. Dit voorkomt onnodige ritjes en teleurstellingen.
Wanneer je wilt weten hoeveel je kan krijgen voor je auto verkopen Rotterdam kun je het best met diverse sloperijen contact opnemen. Je stuurt ze dan een mail met wat informatie of foto’s en zij laten dan binnen een aantal dagen weten hoeveel je kunt krijgen voor je sloopauto. Soms komen ze de sloopauto ook geheel gratis ophalen en heb je er dus geen omkijken meer naar. Ideaal als je op zo’n manier van je afgedankte auto kan geraken.

Comments are closed.