De Administratiekamer: voor administratieve hulp of een financiële training

De Administratiekamer staat in de regio Arnhem/Nijmegen bekend als een betrouwbaar administratiekantoor. Ze kunnen verschillende administratieve zaken van u overnemen, maar u kunt er ook voor kiezen een financiële training te volgen. Wat deze training precies inhoudt leest u in de alinea hier onder.

Training: Onderneem financieel bewust

Deze training is bedoeld voor beginnende ondernemers. Vaak is de overload aan informatie en te regelen zaken aan het begin van uw onderneming zo groot, dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Welke financiële zaken zijn nou echt belangrijk voor mijn onderneming? En hoe stel ik eigenlijk een financieel plan op? Tijdens de workshop worden de belangrijkste aspecten m.b.t. het financieel bewust ondernemen besproken. U ontmoet ook andere ondernemers die wellicht met dezelfde problemen zitten, of u juist op goede ideeën brengen. Er is voor elke vraag wel een oplossing, doordat er een ervaren begeleider bij is.  De training beslaat 1 avond waarna u een duidelijk overzicht heeft van de financiële basisstappen. Daarnaast ontvangt u ook het boekje “Startersgids voor ZZP’ers” gratis. De kosten van deze avond bedragen slechts €75,- en kan een goede investering zijn voor later. U kunt hier immers een hoop geld mee besparen.

Inschrijven voor de workshop

Wilt u zich inschrijven voor de worksop? U kunt zich aanmelden via de website. Ook voor hulp bij uw administratie kunt u contact opnemen via deze site. Wilt u direct naar de website? Klik dan op deze link: Administratiekantoor Arnhem.

Comments are closed.