Dakdekker in Enschede voor bij uw huis

Er is een dakdekker in Enschede groot contrast tussen het gevoel van stevigheid overgebracht door de buitenkant van Licht Sluier en het gevoel van doorschijnende behuizing ervaren binnen . De schermen , die zijn samengesteld uit kleine Vs die zitten in lange horizontale rijen , oplossen Dakdekker in Enschede voor bij uw huis in een doorzichtige grijs wanneer van een afstand gezien . ” Ik wilde dat het transparant zijn , zodat mensen konden kijken door het,” zei Carpenter.
Framing mobiele telefoon foto’s door hen naar diverse bezienswaardigheden Fair Park zal zeker uitgegroeid tot een Dallas traditie in de komende jaren.
Degenen die rechtstreeks op van de concoursen , door de structuralframework van het stadion en Carpenter’s mesh linten , vindt hun visie vooral te belonen . Timmerman , zij zullen ontdekken , is eigenlijk installeerde een tweede set van mesh linten , korter dan de eerste en hoekige in de tegenovergestelde dakdekker Enschede richting , van binnen naar buiten . Deze zijn minder zichtbaar vanaf de buitenkant, maar een dynamisch spel in het licht, terwijl het verhogen van het gevoel van de behuizing binnen .
Sprekend tot een te klein publiek van architecten en stadsambtenaren de avond na de tour , Carpenter was afwijzend van een gebouw dat niet aan acount voor de sterke Dallas zon , Museum Tower , beschrijft het als een “zeer zelfvoldane product dat verergert haar stedelijke omgeving . ” In plaats daarvan ingeroepen hij de noodzaak van ” een wederzijdse verantwoordelijkheid , in het ontwerpen van een gebouw aan zowel de inzittende en de openbare ruimte aan te pakken . ” Onze lokale architectuur te vaak niet in slaagt om die taak te kwijten. Carpenter ’s werk , in de Cotton Bowl dakdekker in Enschede en daarbuiten, biedt een voorbeeld van publieke en private behoeften elkaar en zonder compromis kan worden bereikt

Comments are closed.