Dakdekker Enschede voor uw huis

Dit alles ging dakdekker Enschede voor uw huis gepaard met een winstwaarschuwing als de Britse bouwsector blijft underperform . Het regionale bedrijfsleven is het begin tot na de acties van vorig jaar , maar de M & E en grote projecten dakdekker Enschede   divisies zijn nu moeite om te draaien , heeft de raad gezegd.

Groep winst vóór belastingen dakdekker Enschede  voor 2014 wordt verwacht aanzienlijk lager dan eerdere verwachtingen te zijn , in de range van £ 145m tot £ 160m .

In een trading statement , het bedrijf zei : ” De daling van de winst verwachtingen overwegend binnen de Britse bouwsector , dakdekker Enschede   waar de winst nu naar verwachting £ 30m lager dan eerder verwacht. Acties die in 2013 tot de operationele kwesties te verbeteren in het Verenigd Koninkrijk bouwsector nemen effect, maar in een langzamer tempo dan verwacht . Er is dakdekker Enschede   aanzienlijke verbetering van de prestaties in de regionale bouwsector , maar de werktuigbouw en elektrotechniek ( M & E ) en de grote vastgoedprojecten bedrijven hebben zowel een aanzienlijke operationele kwesties .

” In maart benadrukte we dat de M & E bedrijf werd beïnvloed door ongunstige marktomstandigheden tegen het einde van 2013 . Deze voorwaarden zijn voortgezet in 2014 en is in combinatie met een slechte operationele levering problemen op een aantal contracten en lage orderintake , het bedrijf dakdekker Enschede   heeft ervaren een zeer uitdagend eerste kwartaal. Als gevolg daarvan , onze prestaties verwachtingen voor dit bedrijf in 2014 zijn aanzienlijk lager dan eerder verwacht . Bovendien , in de grote bouwprojecten die we hebben meegemaakt verdere kostenstijgingen en vertragingen , vooral op specifieke projecten die we gemarkeerd maart . ”

De heer Marshall zei : “Vandaag de trading update is weer teleurstellend . Het bestuur streeft ernaar om snel aanpakken van de oorzaken . Als gevolg hiervan , wordt actie ondernomen om de operationele levering in het Verenigd dakdekker Enschede   Koninkrijk bouw business te verbeteren . Onze recente strategische evaluatie inmiddels heeft geconcludeerd dat een verkoop van Parsons Brinckerhoff aantrekkelijke aandeelhouderswaarde kon leveren en maak Balfour Beatty een eenvoudiger en meer gerichte dakdekker Enschede   groep voor de toekomst. “

Comments are closed.