Cowboysbag tassen, helemaal hip

Cowboysbag tassen zijn tegenwoordig helemaal hip. Steeds meer dames en heren zie je dan ook over straat lopen met deze stoere tassen. De afgelopen jaren is de populariteit in vogelvlucht toegenomen, waardoor je tijdens een middagje winkelen meerdere mensen zal zien lopen met deze tas. Cowboysbag tassen zijn op dit moment dan ook helemaal hip en mogen zeker niet ontbreken in de garderobe van Nederlandse vrouwen en mannen.

Het ontstaan van Cowboysbag

Cowboysbag is ontstaan in 1980 met het merk Cowboysbelt. Dit merk richtte zich specifiek op het ontwerpen van lederen riemen met een vintage uitstraling. Cowboysbelt is een Nederlands merk, begonnen in Amsterdam. Dit is natuurlijk ook super gaaf! Pas later is dit merk begonnen met het ontwerpen van de welbekende tassen en portemonnees. Sindsdien verovert de Cowboysbag langzaam maar zeker de hele wereld. De tassen zijn namelijk echt niet langer alleen verkrijgbaar in Nederland, maar ook in andere landen in Europa, Noord-Amerika, Azië en Zuid-Afrika!

Het assortiment Cowboysbag tassen

Het idee achter de Cowboysbag tassen is eigenlijk heel eenvoudig. Een grote tas met leer, waarbij er een ruim middenvak is en vakken met rits op de voorkant. Dit model is super praktisch en super multifunctioneel inzetbaar. Alle producten van Cowboysbelt en Cowboysbag hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal gemaakt van het allerbeste leer. Wanneer je dan ook een Cowboysbag koopt kan je hier jarenlang van genieten. Wat de tassen ook erg uniek maakt is dat ze veranderen naarmate je ze gebruikt. Dit komt omdat het leer een unieke look (vintage) krijgt wanneer je deze gebruikt. Hierdoor ziet elke tas van het merk Cowboysbag er toch net even iets anders uit. Cowboysbag heeft een erg leuk assortiment. Zo is “The Bag” een enorm bekende bestseller. Ook voor de heren heeft Cowboysbag een mooie lijn tassen ontworpen. Net zoals de lijn voor de vrouwen zijn dit stoere tassen voor naar het werk, school of vrije tijd. Ook kan je bij Cowboysbag terecht voor weekendtassen.

Comments are closed.