Bodemstogzuiger voor in uw zwembad

Bodemstofzuiger nodig ?  De nieuwe generatie bodemstofzuiger van zwembad robots / pool schoonmakers. Volledig nieuw ontworpen voor optimale reiniging van uw zwembad een meer geavanceerde technologie scannen. Een bodemstofzuiger voor bij u thuis.
De Dolphin opperste borstels, scrubs, zuigt en filtert de gehele pool, de M3 het bekken woord, en de M4 en de M5 daarnaast ook de muren en de waterlijn.
De nieuw ontwikkelde scannen technologie klasse bereikt de modellen van de Supreme een verbeterde, bijna optimale dekking per schoonmaken cyclus plus een vermindering van de Zyklausdauer. Dit betekent dat de Dolphin opperste M4 is effectiever, hij reinigt beter, soepeler en sneller dan de vorige modellen.
Extra borstelsysteem, hij is dubbel efficiënt, waardoor de bodemstofzuiger eliminatie van bacteriën en algen in grote mate verbeteren.
Het schoner zwembad heeft een filter eenheid toegankelijk gemakkelijk vanaf de bovenkant. Dit vergemakkelijkt het wisselen van de filterzak.
De volgende soorten filter tassen zijn voor de Dolphin opperste M4 beschikbaar: ultra fijne wegwerp ultra fijne grof zodat alle mogelijke use-cases zijn bedekt door de grof reiniging in het voorjaar tot de reguliere standaard fijne filtratie,.
Door de verstelbare float kunt optimaliseren de efficiency van het scannen en de pool schoner is perfect aangepast aan de grootte van het zwembad.
De Opperste M4 is geschikt voor zwembaden met een lengte tot 10 m. Lees alle informatie over een bodemstofzuiger.

Comments are closed.