Bedrukte plastic bekers

Als je een eigen bedrijf hebt, heb je natuurlijk daarbij ook een prachtig logo. Dit laat je het aller liefste overal op drukken. Pennen, auto’s, de gevel en ga zo maar door. Bij grote events staat ook jouw bedrijf overal op gedrukt om reclame te maken. 

Maar in de koffiehoek, daar staan waarschijnlijk de gewone standaard plastic bekers of saaie mokken. Het is toch ontzettend leuk als je mooie plastic koffiebekers laat bedrukken. Het is mooi om te zien dat mensen uit een beker met jouw logo drinken en het staat eigenlijk wel heel chique als je bedrukte bekertjes hebt. Dit staat een stuk beter dan saaie bekertjes uit een goedkope winkel.

En je hoeft ook zeker niet bang te zijn dat de bedrukte plastic koffiebekers veel duurder zij dan de gewone, je kunt ze afnemen bij koffiebekerdirect.nl, je betaald een heel laag bedrag en krijgt daarvoor een hele grote oplage aan mooie koffiebekers met jouw logo er op.

Het staat ontzettend leuk als je deze bekers bijvoorbeeld mee neemt naar een feestje of in de auto, zodat iedereen kan zien dat jij werkt bij dat bedrijf met dat logo. Zo worden mensen iedere keer weer herinnerd aan jouw bedrijf en dat is tenslotte de kracht van reclame.

Comments are closed.