Uw gordijnen en behang op elkaar afgestemd bij Bouwmeester Schildersbedrijf

Bouwmeester schildersbedrijf is meer dan alleen een verfwinkel in Zutphen. U kunt hier inderdaad terecht voor uw behang, verf en schilderswerkzaamheden, maar ze hebben veel meer specialiteiten. Wist u bijvoorbeeld dat ze ook gordijnen op maat maken? U kunt dus zelf een gordijnstof uitkiezen dat precies past bij uw verf of behang dat u eerder al uit heeft gekozen bij Bouwmeester!

Hoogwaardige gordijnen

Bouwmeester hecht veel waarde aan service en kwaliteit en beschikt over een eigen gordijnatelier om zo nauwkeurig mogelijk te werk te kunnen gaan. U kunt onder andere kiezen uit de stoffen: vitrage, velour, in between, kinderstoffen, verduisterend of vlamvertragend. Voor elke kamer in het huis heeft u dus weer een andere mogelijkheid! De keuken met een vlamvertragend gordijn, de kinderkamer met een kinderprintje en de slaapkamer met een verduisterend gordijn. U hoeft dus nergens anders heen en kunt al uw inkopen bij één winkel doen. Daarnaast heeft u ook nog de mogelijkheid om uw gordijnen op een paar speciale manieren af te werken. U kunt plooien laten aanbrengen, ringen toevoegen in verschillende kleuren of kiezen voor een afwerking met knopen.

Kom vandaag nog langs voor een afspraak

Wilt u de vele mogelijkheden van Bouwmeester zelf eens bekijken? Kom dan langs in de winkel in Zutphen, of bekijk een aantal voorbeelden op de website. Wilt u meteen naar de website? Klik dan op deze link: Gordijnen Zutphen.

Comments are closed.